Dyrenes Kids Club Log ind / Opret bruger
Søg

facade Dyrenes Beskyttelse

I Dyrenes Beskyttelse hjælper vi dyr, som har brug for hjælp. Foreningen blev dannet helt tilbage i 1875. Dyrenes Beskyttelse er den ældste organisation, som hjælper dyr i Danmark. Vi har omkring 70.000 medlemmer og er dermed også den største dyreværnsforening i landet.

I Dyrenes Beskyttelse taler vi med politikerne for at få dem til at lave bedre love, som beskytter dyrene. Vi informerer børn og voksne om god dyrevelfærd

Dyrenes Beskyttelse driver Dyrenes Vagtcentral på telefonnummer 1812. Telefonerne er åbne døgnet rundt hele året. Her kan man ringe til, hvis man oplever et dyr i problemer.

Vi har 200 frivillige kredsformænd, som kører ud og hjælper dyr i nød. De sørger for at hjælpe dyrene på stedet eller ved at tage dem med. På vores 12 internater hjælper vi kæledyr, som er blevet svigtet, eller som ikke længere kan være hos deres familie. Vi finder nye, gode hjem til dyrene.

Endelig har vi 13 vildtplejestationer, som hjælper dyr fra den danske natur, der er kommet til skade. Vi plejer dem, til de får det godt, og hjælper dem tilbage i naturen, når de er parate.